El Administrador De Ti Ha Limitado


El Administrador De Ti Ha Limitado

creer en ti mismo es uno de lograr el éxitoartikan ke bahasa Indonesia​

Daftar Isi

1. creer en ti mismo es uno de lograr el éxitoartikan ke bahasa Indonesia​


Jawaban:

creer en ti mismo es uno de lograr el éxito

ituadalah bahasaSpanyol,yang artinya

"percayapadadirisendiriadalahsalahsatudarimencapai kesuksesan"

Jawaban:

percaya pada diri sendiri adalah salah satu dari mencapai kesuksesan


2. El presidente de la República es el máximo líder de: Argumenta el significado de la siguiente frase: Nuestros derechos terminan donde empiezan los derechos de los demás Escribe el nombre de tres organizaciones latinoamericanas


Jawaban:

NAFTA (North American Free Trade Agreement)

NAFTA started operations on January 1, 1994. Initially NAFTA was implemented by two countries, the United States and Canada. The establishment of NAFTA was motivated by the American Summit in Chile in April 1988 which discussed increasing cooperation in the fields of trade, culture, travel, and cyberspace. The cooperation between the United States and Canada attracted Mexico's interest to be involved in the agreement. In September 1998, Mexico also signed a Declaration and Memorandum of Understanding which formalized Mexico's entry into NAFTA. NAFTA has the following objectives:

- Increase economic growth and job opportunities.

- Creating a business climate to encourage fair competition.

- Increase investment opportunities.

- Creating effective procedures for settlement of trades.

CAFTA (Central American Free Trade Agreement)

CAFTA is a free trade agreement agreed by the United States and Central American countries such as Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras and Nicaragua in the period 2003-2004. The existence of CAFTA is a forum for the Caribbean Basin Initiative which contains regulations on export fees and import quotas between the United States and countries in Central America. The goal of establishing the CAFTA is to realize the progress of trade between its member countries. The existence of CAFTA has several provisions, namely cross-border trade in services, financial services, investment, market access, and agriculture

MAYBE


3. 12. How do you spell table? A. Ti-ai-bi-El-i B. Ti - ei-bi-El-i C. Ti - ei-bi-El- eitolong di jawab ya.​


Jawaban:

B. Ti-ei-bi-el-i

Penjelasan:

that's all


4. ti-ei-bi-el-ii is the spelling of​


Jawaban:

table the answer

Penjelasan:

good luck....

Jawaban:

T-A-B-L-E

Penjelasan:

ti : T

ei : A

bi : B

el : L

ii : E


5. Spell this word T-A-B-L-E ! A. Sl-al-dl-el-l B. Ti-ei-bi-el-i C. Di-el-si-i-el D. Ar-si-ti-ai


Jawaban:

Table will spell

T = ti

A = ei

B = bi

L = el

E = i

so the right answer is

b. Ti-ei-bi-el-i

TABLE artinya MEJA

cara mengeja : Ti-EI-Bi-El-Ai/i

JadijawabannyaadalahB


6. be-el-ei-en-kei-i-ti it is​


Jawaban:

Its blanket?

Penjelasan:

Ini b inggirs

Jawaban:

it is blanket

Penjelasan:

ini yah jawabannya semoga membantu jadikan yang terbaik

artinya selimut


7. Nina : "can you spell table?"Dona : "Yes, I can. it is ....?A. /te/ - /ei/ - /bi/ - /el/ - /i:/B. /ti:/ - /ei/ - /bi:/ - /el/ - /i:/C. /ti/ - /ei / - /be/ - / el/ - / i:/D. /ti:/ - /bi:/ - /l/ - /i:/


A. /te/ - /ei/ - /bi/ - /el/ - /i:/

maaf klo salah

B./ti:/ - /ei)/ - /bi:/ - /el/ - /i:/

semoga membantu:)
Yakinlah pasti benar...

8. 17. How to Spell "Beautyful"..a. Bi-i-ei-yu-ti-wai-ef-ou-elb. Biri-ai nou ti-wl-ef-yo-elc. Bi-j-ai-u-ti- way ef-go eld. Bi-i-ai-yu - tl - wai ef-yo-el​


Jawaban:

a.Bi-i-ei-yu-ti-wai-ef-ou-el

Jawaban:

a. bi i ei yu ti wai ef ou el

Penjelasan:

harusny u di akhir manjadi "yu", bukan "ou"


9. Bi-el-ei-en-kei-i-ti


Jawaban:

B-L-A-N-K-E-T.

maaf kalo salah


10. Cual el la fracción de 5/4​


la forma fraccionaria normal de 5/4 es [tex] \frac{5}{4} [/tex]. y podemos convertirlo en un número mixto 1¼.

por tanto,

5/4 = [tex] \frac{5}{4} = 1 \frac{1}{4} [/tex]

11. 1.putri :cannyou spell kite?Hana:yes i can it is....a.di-ow-el-elb.bi-ow-el-elc.kei-ai-ti-id.kei-i-ti-ai.2.putri:dan you spell ballHana:yes i can it is...a.bi-el-el-elb.bi-ow-ar-cic.ke-ai-ti-id.ci-ai-ti-ai.3.putri:can you spell yoyo?Hana:yes i can it is...a.bi-ow-bi-owb.kei-ai-ti-ic.bi-ei-el-eld.wai-ow-wai-owtlong dijwab lagi ya pilihan gnda☺️​


Jawaban:1.c.kei-ai-ti-i

2.a.bi-el-el-el

3.d.wai-ow-wai-ow

Jawaban:

1. C. kei ai ti i

2. A. bi ei el el

3. D. wai ow wai ow


12. Hallar el resultado de (3a+4)²dx


Jawab:

(9a²d + 24ad + 16d) x

Langkahnya

(3a+4)²dx

Jabarkanlah

(9a² +24a +16)dx

Rapikanlah bagian konstan nya

(9a² + 24a + 16)d

9a²d + 24ad + 16d

(9a²d + 24a d+ 16d) x


13. 1.(ti-eltf-ou-em-el-es)​


Penjelasan:

t : ti

l : el

o : ou

m : em

l : el

s : es

Maap kalau salah

makasihh


14. spell : SI-EL-OW-TI-EIJH-I-ES​


Jawaban:

c l o t h e s

Penjelasan:

pakaian ......


15. Bi-i-el-ti ? Lengkapi apa kata


Jawaban:

BELT

Penjelasan:

B = Bi

E = i

L = el

T = ti

CMIIW


16. Cómo el comienzo de la Tierra??????


Artinya bagaimana awal bumi semoga membantu ya Artinya Bagaimana awal bumi

maaf kalau salah

17. Tempat bertemunya alfono de Albuquerque dan De El cano​.


Jawaban:

MALUKU

Penjelasan:


18. Que provoca que el lenguaje varie durante el programa de radio


bahasa apaan ini
binggung anehal ini menyebabkan bahasa bervariasi selama program radio(?)

19. Integrar por el método cambio de variable:


Mudah-mudahan bisa membantu


20. declaratie de dragoste pentru el


bahasa mana itu kelihatnnya portugis deh...
ak mau jawab beneran eh kok bahasanya bukan bahasa inggris

Video Terkait Topik Diatas


El Administrador De Ti Ha Limitado El Administrador De Ti Ha Limitado Reviewed by Fun Hobby on November 17, 2022 Rating: 5

Tidak ada komentar